Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Salvador UD (309205) - Sesambauern (1339732) » 659807046: T63/J3/VII

Liga 659807046 Información oficial sobre el partido 659807046 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.384 (38420)

San Salvador UD Alineación oficial del equipo 'San Salvador UD' en el partido 2 - 1 Paketes del HT Alineación oficial del equipo 'Paketes del HT' en el partido
Jesús Guimerà (36') 1 - 0
Rutenio Chirimías (77') 2 - 0
2 - 1 Gabriel Vâiu (85')
San Salvador UD Alineación oficial del equipo 'San Salvador UD' en el partido 2 - 1 Paketes del HT Alineación oficial del equipo 'Paketes del HT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Salvador UD Alineación oficial del equipo 'San Salvador UD' en el partido 1 - 3 Paketes del HT Alineación oficial del equipo 'Paketes del HT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Salvador UD

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Jesús Guimerà, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Odol Alférez García va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Salvador, Rutenio Chirimías, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Rutenio Chirimías de Salvador gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rutenio Chirimías es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Luis Robles s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Paketes del HT

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 85, el jugador visitant Gabriel Vâiu va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Davide Liberto quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Davide Liberto va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Robbie Vanslembrouck al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Paketes va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 80 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Paketes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Gabriel Vâiu no va poder controlar.