Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MartinDario C.F. (1420073) - CD Oriol (310401) » 659803545: T63/J10/VII

Liga 659803545 Información oficial sobre el partido 659803545 en Hattrick

08.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VII.321 (38357)

Els Corbs del Poblenou Alineación oficial del equipo 'Els Corbs del Poblenou' en el partido 2 - 2 El bayern de los Caídos Alineación oficial del equipo 'El bayern de los Caídos' en el partido
Ignacio Serna Pareja (10') 1 - 0
1 - 1 Célestin Abanda (55')
1 - 2 Jorge Fresnillo (71')
Sergi Cardona (78') 2 - 2
Els Corbs del Poblenou Alineación oficial del equipo 'Els Corbs del Poblenou' en el partido 2 - 2 El bayern de los Caídos Alineación oficial del equipo 'El bayern de los Caídos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els Corbs del Poblenou Alineación oficial del equipo 'Els Corbs del Poblenou' en el partido 3 - 1 El bayern de los Caídos Alineación oficial del equipo 'El bayern de los Caídos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Corbs del Poblenou

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ignacio Serna Pareja, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 del partit, el jugador Sergi Cardona de Poblenou va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergi Cardona de Poblenou va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 27 en Sergi Cardona ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Aleix Sitjà el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Sergi Cardona, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Mena va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Guillermo Dornutegui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Marín Valle va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 49 quan Sergi Cardona de Poblenou gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Mena va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Ramón Marín Valle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

El bayern de los Caídos

Goles Goles

  • 162 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Célestin Abanda, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 55.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Fresnillo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Célestin Abanda va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Guillermo Dornutegui per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, un refús desafortunat de Addison Lamas Cabrera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Salvador Puigmartí no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.