Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Volteretas (772121) - Atlético Murciano (1584017) » 659796798: T63/J3/VII

Liga 659796798 Información oficial sobre el partido 659796798 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.201 (38237)

Galantasaray Alineación oficial del equipo 'Galantasaray' en el partido 0 - 0 Atlético Murciano Alineación oficial del equipo 'Atlético Murciano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galantasaray Alineación oficial del equipo 'Galantasaray' en el partido 2 - 2 Atlético Murciano Alineación oficial del equipo 'Atlético Murciano' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galantasaray

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guillermo Solache! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Galantasaray per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matis Ojasalu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Galantasaray va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matis Ojasalu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bruno Turzi.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Elio Vanazzi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Galantasaray se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Roy García arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matis Ojasalu va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Lozano Jiménez de Galantasaray va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético Murciano

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Diego Rio Murga va quedar-se sol davant el porter Adolfo de Oro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Atlético al minut 39, però el xut de Albentosa Parrés va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Eduardo Miró Benítez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adolfo de Oro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Albentosa Parrés al minut 64 semblava entrar, però Adolfo de Oro va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): José María Payueta de Atlético, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 71, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Francés.