Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sporting Atlético Balompié (995372) - Feralo CF (1462530) » 659795386: T63/J14/VII

Liga 659795386 Información oficial sobre el partido 659795386 en Hattrick

05.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VII.175 (38211)

Tela Meto FC Alineación oficial del equipo 'Tela Meto FC' en el partido 0 - 0 Piqué Blinders Alineación oficial del equipo 'Piqué Blinders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tela Meto FC Alineación oficial del equipo 'Tela Meto FC' en el partido 0 - 2 Piqué Blinders Alineación oficial del equipo 'Piqué Blinders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tela Meto FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Corvinos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Piqué Blinders

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Blinders que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tomas Fyhrstedt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marcos Guiliz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Modestio Soler Valera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Blinders va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Juan Somonte va quedar-se sol davant el porter Alberto Villa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Josep Oriol Bellés de Blinders, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 51, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tomas Fyhrstedt que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Modestio Soler Valera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Tomas Fyhrstedt, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Modestio Soler Valera de Blinders va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Oriol Bellés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.