Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sport Trujillo Perú (1418506) - FLR (48952) » 659793986: T63/J14/VII

Liga 659793986 Información oficial sobre el partido 659793986 en Hattrick

05.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VII.150 (38186)

Yandroxs F.C. Alineación oficial del equipo 'Yandroxs F.C.' en el partido 1 - 3 Camp de l'Arpa FC Alineación oficial del equipo 'Camp de l'Arpa FC' en el partido
Kord Temann (59') 1 - 0
1 - 1 Antonio Arcieri (65')
1 - 2 Modesto Casariego (67')
1 - 3 Valeri Adell (89')
Yandroxs F.C. Alineación oficial del equipo 'Yandroxs F.C.' en el partido 1 - 3 Camp de l'Arpa FC Alineación oficial del equipo 'Camp de l'Arpa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yandroxs F.C. Alineación oficial del equipo 'Yandroxs F.C.' en el partido 0 - 2 Camp de l'Arpa FC Alineación oficial del equipo 'Camp de l'Arpa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yandroxs F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Yandroxs va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Diego Sáenz González, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Kord Temann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Yandroxs, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Marcos Garrido va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Echauri de Yandroxs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Camp de l'Arpa FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Als 65 minuts de partit, Antonio Arcieri de lArpa va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Modesto Casariego es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Valeri Adell de lArpa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Durmuş Ali Kopuzcu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Guerrero Bascuñana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Casper Høgh va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del lArpa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Modesto Casariego, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Modesto Casariego, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 49 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Motaz Afifi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.