Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Satanases del Infierno (1588202) - Rayo Lucero (1416583) » 659792519: T63/J11/VII

Liga 659792519 Información oficial sobre el partido 659792519 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.124 (38160)

Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
Pablo Oliveros (74') 1 - 0
Jordi Ballús (75') 2 - 0
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, Tymotei Chernik va pentinar un córner cap al segon pal que Pablo Oliveros va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jordi Ballús es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Felipe Urroz del Satanases ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Cleva! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Emmanuel Da Costa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Satanases se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Jordi Ballús arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Satanases per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emmanuel Da Costa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paul Artzubieta va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Roberto Cambula va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pablo Oliveros va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vicente Villatreses rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Rayo Lucero

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Lucero van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però José Cózar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Lucero van seguir progressant per la banda dreta. José Cózar va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petar Dimitrov de Lucero es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Girón Téllez de Lucero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.