Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Class Street (1458938) - CanCorts FC (314759) » 659791088: T63/J4/VII

Liga 659791088 Información oficial sobre el partido 659791088 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.99 (38135)

Class Street Alineación oficial del equipo 'Class Street' en el partido 0 - 2 Los Zaiks Alineación oficial del equipo 'Los Zaiks' en el partido
0 - 1 Agostinho Oliveira Lourenço (41')
0 - 2 Payam Khajehpour (42')
Class Street Alineación oficial del equipo 'Class Street' en el partido 0 - 2 Los Zaiks Alineación oficial del equipo 'Los Zaiks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Class Street Alineación oficial del equipo 'Class Street' en el partido 1 - 3 Los Zaiks Alineación oficial del equipo 'Los Zaiks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Class Street

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Rafael Desjuny de Street va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Zaiks

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Agostinho Oliveira Lourenço va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Payam Khajehpour de Zaiks l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 42 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zaiks van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Félix Redole, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Eduard Leško no va ser aprofitada per en Jarkko Kaukonen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 Francisco Ebrar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Félix Redole, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juancho Castellmir de Zaiks es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Fantoni de Zaiks es va guanyar la targeta groga merescudament.