Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAN ANTONIO U (1430617) - Deportivo Diputados (312426) » 659790957: T63/J13/VII

Liga 659790957 Información oficial sobre el partido 659790957 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.96 (38132)

Los legionarios C. F Alineación oficial del equipo 'Los legionarios C. F' en el partido 1 - 3 Abeser Balompié Alineación oficial del equipo 'Abeser Balompié' en el partido
0 - 1 Alfred Mulet (16')
Marco Gorrieri (56') 1 - 1
1 - 2 Alfred Mulet (67')
1 - 3 Miquel Lligadas (79')
Los legionarios C. F Alineación oficial del equipo 'Los legionarios C. F' en el partido 1 - 3 Abeser Balompié Alineación oficial del equipo 'Abeser Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los legionarios C. F Alineación oficial del equipo 'Los legionarios C. F' en el partido 0 - 2 Abeser Balompié Alineación oficial del equipo 'Abeser Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los legionarios C. F

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marco Gorrieri de legionarios va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de legionarios, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Jorge Valdés va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Murat Ersoy de legionarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Abeser Balompié

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alfred Mulet es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfred Mulet va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Miquel Lligadas de Balompié va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Aleix Falp quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Maël Le Lay, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfred Mulet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Maël Le Lay va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dionís Palmer, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Rinaldo Lione va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Balompié a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfred Mulet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Balompié al minut 60, però el xut de Juan Fernando García de Burunda va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleix Falp.
  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42, Julio César Romero de Balompié va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.