Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mascu CF (991326) - Zeus Eleven (314655) » 659790615: T63/J11/VII

Liga 659790615 Información oficial sobre el partido 659790615 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.90 (38126)

Mascu CF Alineación oficial del equipo 'Mascu CF' en el partido 0 - 1 Vilavella Alineación oficial del equipo 'Vilavella' en el partido
0 - 1 Ignacio Ramos Rubio (86')
Mascu CF Alineación oficial del equipo 'Mascu CF' en el partido 0 - 1 Vilavella Alineación oficial del equipo 'Vilavella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mascu CF Alineación oficial del equipo 'Mascu CF' en el partido 1 - 3 Vilavella Alineación oficial del equipo 'Vilavella' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mascu CF

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luis Ignacio Pineda va ridiculitzar a en 龙 (Long) 顺才 (Shuncai) amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Kamilo Beibide va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mascu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Vilavella

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Vilavella va ser finalitzada des de l'esquerra per Ignacio Ramos Rubio al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Vito Curbeira quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vilavella que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nazario Álvarez de Meda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Arturo Erdozaín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giuseppe Pandini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.