Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Valentia (1457185) - Garnacha FC (1584832) » 659788249: T63/J8/VII

Liga 659788249 Información oficial sobre el partido 659788249 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.48 (38084)

Curubertos Alineación oficial del equipo 'Curubertos' en el partido 6 - 1 RFC La Nau Alineación oficial del equipo 'RFC La Nau' en el partido
Necmettin Öngür (3') 1 - 0
Mariusz Worwa (27') 2 - 0
Mariusz Worwa (31') 3 - 0
3 - 1 Jorge Fresnillo (33')
Tam Runcie (36') 4 - 1
Anthony Jue (51') 5 - 1
Eric Bilandzic (73') 6 - 1
Curubertos Alineación oficial del equipo 'Curubertos' en el partido 6 - 1 RFC La Nau Alineación oficial del equipo 'RFC La Nau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Curubertos Alineación oficial del equipo 'Curubertos' en el partido 5 - 0 RFC La Nau Alineación oficial del equipo 'RFC La Nau' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curubertos

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Necmettin Öngür, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Mariusz Worwa va incrementar l'avantatge de Curubertos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Mariusz Worwa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Tam Runcie va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 4 - 1.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Anthony Jue va augmentar l'avantatge de Curubertos a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Eric Bilandzic va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eric Bilandzic va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Npaly Tandjigora, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Necmettin Öngür de Curubertos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RFC La Nau

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jorge Fresnillo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 33 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Montes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gonzalo Coquero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Javier Montes va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Enric Simón no va ser aprofitada per en Benito Vasallo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RFC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Fresnillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de RFC van pujar a rematar. Però en Antonio Sanz la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.