Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asensiaos FC (1589330) - Joncar Tremp (311960) » 659787543: T63/J13/VII

Liga 659787543 Información oficial sobre el partido 659787543 en Hattrick

29.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VII.35 (38071)

Asensiaos FC Alineación oficial del equipo 'Asensiaos FC' en el partido 0 - 3 Joncar Tremp Alineación oficial del equipo 'Joncar Tremp' en el partido
0 - 1 Achraf Oukili (76')
0 - 2 Achraf Oukili (82')
0 - 3 Samuli Kovaniemi (87')
Asensiaos FC Alineación oficial del equipo 'Asensiaos FC' en el partido 0 - 3 Joncar Tremp Alineación oficial del equipo 'Joncar Tremp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Asensiaos FC Alineación oficial del equipo 'Asensiaos FC' en el partido 0 - 4 Joncar Tremp Alineación oficial del equipo 'Joncar Tremp' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asensiaos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar Pérez Ponce va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Asensiaos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Tapia de Asensiaos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Julio Frexa de Asensiaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Martínez Blas de Asensiaos es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Joncar Tremp

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Achraf Oukili que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Niklas Gilbertsson arribés a peus de Achraf Oukili, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Joncar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Joncar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Samuli Kovaniemi es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Harry Voßberg de Joncar, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Achraf Oukili va estar a punt de posar per davant a Joncar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Gormaz va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Harry Voßberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Niklas Gilbertsson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hashem Allaam.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mustafa Tolgunay de Joncar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.