Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loswatermelones (797273) - patatasushi8 (441777) » 659786967: T63/J9/VII

Liga 659786967 Información oficial sobre el partido 659786967 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.25 (38061)

loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido 0 - 1 patatasushi8 Alineación oficial del equipo 'patatasushi8' en el partido
0 - 1 Aleksander Suda (79')
loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido 0 - 1 patatasushi8 Alineación oficial del equipo 'patatasushi8' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
loswatermelones Alineación oficial del equipo 'loswatermelones' en el partido 2 - 0 patatasushi8 Alineación oficial del equipo 'patatasushi8' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loswatermelones

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Amb 14 minuts disputats, Jean-Michel Le Jeune gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Olaus Olsson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Salva Cubells va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de loswatermelones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Radovan Starý va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de loswatermelones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Salva Cubells que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 214 Minuto 91 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Jean-Michel Le Jeune quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a loswatermelones! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

patatasushi8

Goles Goles

  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Aleksander Suda va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aleksander Suda al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksander Suda de patatasushi8 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerià Puigpelat de patatasushi8 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.