Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

corricolaries (1436719) - Paradizna CF (492646) » 659786965: T63/J9/VII

Liga 659786965 Información oficial sobre el partido 659786965 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.25 (38061)

zipotz Alineación oficial del equipo 'zipotz' en el partido 3 - 2 Agridulce balompié Alineación oficial del equipo 'Agridulce balompié ' en el partido
Heribert Semper (20') 1 - 0
Iván Garví (23') 2 - 0
2 - 1 Dana Ahmadzadeh (49')
Javier Larrain (53') 3 - 1
3 - 2 Juan José Gayones (75')
zipotz Alineación oficial del equipo 'zipotz' en el partido 3 - 2 Agridulce balompié Alineación oficial del equipo 'Agridulce balompié ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zipotz Alineación oficial del equipo 'zipotz' en el partido 2 - 0 Agridulce balompié Alineación oficial del equipo 'Agridulce balompié ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zipotz

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcello Laboragine va treure un córner llarg cap al segon pal que en Heribert Semper, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de zipotz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Iván Garví va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, Giovanni Tacconi va pentinar un córner cap al segon pal que Javier Larrain va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Timm Androsch va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Sergio Iguereta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Bertjan van de Mortel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de zipotz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Marcello Laboragine es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergio Iguereta al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Garví va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Mateusz Szczakowiak, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heribert Semper per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Iguereta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Marcello Laboragine es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Agridulce balompié

Goles Goles

  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Dana Ahmadzadeh va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Marcello Laboragine.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Juan José Gayones va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Aranda Rubio va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 65. En Manuel García de Barbón va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Escarrer.