Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern-Lieven (492631) - Paradizna CF (492646) » 659786943: T63/J3/VII

Liga 659786943 Información oficial sobre el partido 659786943 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.25 (38061)

Atletico de Navalcarnero Alineación oficial del equipo 'Atletico de Navalcarnero' en el partido 0 - 1 Agridulce balompié Alineación oficial del equipo 'Agridulce balompié ' en el partido
0 - 1 Marc Ayet (84')
Atletico de Navalcarnero Alineación oficial del equipo 'Atletico de Navalcarnero' en el partido 0 - 1 Agridulce balompié Alineación oficial del equipo 'Agridulce balompié ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Navalcarnero Alineación oficial del equipo 'Atletico de Navalcarnero' en el partido 0 - 1 Agridulce balompié Alineación oficial del equipo 'Agridulce balompié ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Navalcarnero

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): At. Naval van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Andoni Ortiz Marmolejo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Andoni Ortiz Marmolejo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de At. Naval va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Ignacio Maestro Rubio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Agridulce balompié

Goles Goles

  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 una excel·lent centrada de Manuel García de Barbón va arribar a Marc Ayet, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Marko Popke, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel García de Barbón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Jofre Estrany va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marko Popke va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Nicola Mastronzo va estar a punt de posar per davant a Agridulce amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marko Popke va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Agridulce va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Osvaldo Pérez va quedar-se sol davant el porter Marko Popke, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Agridulce que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marc Ayet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.