Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ribamontan al Mar (1582088) - Fuensalida Team (1432150) » 659786392: T63/J6/VII

Liga 659786392 Información oficial sobre el partido 659786392 en Hattrick

11.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VII.15 (38051)

serjor Alineación oficial del equipo 'serjor' en el partido 1 - 2 Classic Spain Alineación oficial del equipo 'Classic Spain' en el partido
Sandro Basoco (37') 1 - 0
1 - 1 Szymon Magierowski (80')
1 - 2 Tobías Bande (81')
serjor Alineación oficial del equipo 'serjor' en el partido 1 - 2 Classic Spain Alineación oficial del equipo 'Classic Spain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
serjor Alineación oficial del equipo 'serjor' en el partido 3 - 0 Classic Spain Alineación oficial del equipo 'Classic Spain' en el partido
Tiene mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serjor

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Sandro Basoco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. serjor es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): serjor va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Antonio Callar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Alfonso Tomás Marín, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Jèp Santonja gairebé va marcar per a serjor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sandro Basoco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Plasencia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Alfonso Tomás Marín del serjor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jèp Santonja hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 214 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Antonio Callar quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a serjor! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Classic Spain

Goles Goles

  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Szymon Magierowski, corrent com un esperitat, superà primer Jaume Tarascó per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): En Tobías Bande va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Óscar Rovasenda va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 6. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Stef van der Werf sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jon Joseba Urrestilla va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Tobías Bande des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Quetglas de Classic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Szymon Magierowski de Classic es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hodei Arroyo de Classic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rosario Gramsci de Classic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.