Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solaris F.C. (1368766) - E.E.E F.C (1332745) » 659785561: T63/J8/VI

Liga 659785561 Información oficial sobre el partido 659785561 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VI.1024 (15342)

Kaelor FC Alineación oficial del equipo 'Kaelor FC' en el partido 1 - 1 Titanes Beer Alineación oficial del equipo 'Titanes Beer' en el partido
0 - 1 Franciszek Janaszak (37')
Sorin Leca (85') 1 - 1
Kaelor FC Alineación oficial del equipo 'Kaelor FC' en el partido 1 - 1 Titanes Beer Alineación oficial del equipo 'Titanes Beer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaelor FC Alineación oficial del equipo 'Kaelor FC' en el partido 2 - 1 Titanes Beer Alineación oficial del equipo 'Titanes Beer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaelor FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de FCK va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sorin Leca, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): FCK per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Eduardo Villaluenga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): FCK va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sorin Leca en un 1 contra 1 amb el porter Adnan Toragay, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Constantin Hertzendorff va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Carles Maria Follana va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Marc Oriol va estar a punt d'empatar per a FCK quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adnan Toragay va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): FCK enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Astolfo Pecoraro va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCK.

Titanes Beer

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Franciszek Janaszak quedar desmarcat i marcar per a Titanes al minut 37. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): El Titanes va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Răzvan Şimo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Titanes sortien al contraatac. La falta llançada per Răzvan Şimo va sortir força alta sense massa perill.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sunar Sunardi va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 40, i va passar la pilota a Gheorghiţă Lâlă, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Titanes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Radu Apostolache, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adriano Marveggio va rebre molts aplaudiments. Al minut 73 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Zeno Galliani va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lorre Rossignol va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Titanes van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Adriano Marveggio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.