Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THE APT TEAM (440539) - Ribas de campos fc (798392) » 659785474: T63/J14/VI

Liga 659785474 Información oficial sobre el partido 659785474 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VI.1022 (15340)

THE APT TEAM Alineación oficial del equipo 'THE APT TEAM' en el partido 1 - 2 Ribas de campos fc Alineación oficial del equipo 'Ribas de campos fc' en el partido
0 - 1 Dávid Lőw (22')
0 - 2 Steen Weber (32')
Juan Miguel Cíes (86') 1 - 2
THE APT TEAM Alineación oficial del equipo 'THE APT TEAM' en el partido 1 - 2 Ribas de campos fc Alineación oficial del equipo 'Ribas de campos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
THE APT TEAM Alineación oficial del equipo 'THE APT TEAM' en el partido 0 - 1 Ribas de campos fc Alineación oficial del equipo 'Ribas de campos fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE APT TEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Barry Muller entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TEAM, un peu providencial d'en Juan Miguel Cíes va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Miguel Cíes va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Barry Muller va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Venanci Enrich va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Miguel Cíes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Mauro Ezcay de TEAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ribas de campos fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TEAM. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dávid Lőw la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del campos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 22.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Steen Weber de campos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Taddäus Staell. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Benny Keinicke quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raffael Lütte, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Taddäus Staell va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Dávid Lőw va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wim Heltzel.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martinho Reis de campos es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.