Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Valladolid C.F (1335512) - Manchester dallas (989135) » 659783485: T63/J7/VI

Liga 659783485 Información oficial sobre el partido 659783485 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.987 (15305)

Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido 1 - 0 lossi team 2 Alineación oficial del equipo 'lossi team 2' en el partido
Jorge Sanzroniz (43') 1 - 0
Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido 1 - 0 lossi team 2 Alineación oficial del equipo 'lossi team 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mosketeer Alineación oficial del equipo 'Mosketeer' en el partido 0 - 1 lossi team 2 Alineación oficial del equipo 'lossi team 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mosketeer

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Barnaba Bettocchi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jorge Sanzroniz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Jorge Sanzroniz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mosketeer se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mosketeer, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Barnaba Bettocchi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mosketeer va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Barnaba Bettocchi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sandoa Besonias va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 74. En Barnaba Bettocchi va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Mosketeer sortien al contraatac. La falta llançada per Barnaba Bettocchi va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Mosketeer van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 84 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Barnaba Bettocchi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

lossi team 2

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): lossi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Corrado Carminati va quedar-se sol davant el porter Denis Lourenzo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Zbigniew Przybycin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ferenc Rakonczás va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Caspar David Kühfuss per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 80, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Andrea Levratto quasi aconsegueix empatar per lossi al minut 83, però Denis Lourenzo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Valente Bañobre quasi marca en una jugada assajada de córner que Jeremie Schlüter havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.