Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XOMPI_ MAQUIS F.C. (988838) - Tercios Templarios FC (308313) » 659783273: T63/J9/VI

Liga 659783273 Información oficial sobre el partido 659783273 en Hattrick

01.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VI.983 (15301)

Antifeixisme_Sempre F.C. Alineación oficial del equipo 'Antifeixisme_Sempre F.C.' en el partido 5 - 1 Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido
Diego Barrero-Valverde (31') 1 - 0
Alfredo Gonçalves (32') 2 - 0
Diego Barrero-Valverde (34') 3 - 0
Alfredo Gonçalves (63') 4 - 0
4 - 1 Ignas Ruikys (74')
Antonio Debrul (80') 5 - 1
Antifeixisme_Sempre F.C. Alineación oficial del equipo 'Antifeixisme_Sempre F.C.' en el partido 5 - 1 Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Antifeixisme_Sempre F.C. Alineación oficial del equipo 'Antifeixisme_Sempre F.C.' en el partido 6 - 0 Tercios Templarios FC Alineación oficial del equipo 'Tercios Templarios FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antifeixisme_Sempre F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): ANTIFA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Diego Barrero-Valverde va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ANTIFA a 2 - 0. Alfredo Gonçalves va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Diego Barrero-Valverde de ANTIFA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Alfredo Gonçalves va incrementar l'avantatge de ANTIFA amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el ANTIFA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antonio Debrul, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): ANTIFA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfredo Gonçalves va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vasil Arabadzhiyski.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Luis Víctor Valdehuérteles va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alfredo Gonçalves va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Barrero-Valverde va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philipp Kösching de ANTIFA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tercios Templarios FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ignas Ruikys va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Templarios va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Templarios va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignas Ruikys, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Templarios van seguir progressant per la banda dreta. Jordi Reyes va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 71 en Matías da Parafita va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ilias Sagionaropoulos va impedir que reduïssin les diferències al marcador.