Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NS Delicias (1336925) - O Fealiño (1365736) » 659780418: T63/J10/VI

Liga 659780418 Información oficial sobre el partido 659780418 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.932 (15250)

NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 4 - 1 O Fealiño Alineación oficial del equipo 'O Fealiño' en el partido
Emil Bollason (21') 1 - 0
1 - 1 Alessandro Corrao (36')
Gunnar Kraftl (44') 2 - 1
Emil Bollason (69') 3 - 1
Zalán Révbíró (71') 4 - 1
NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 4 - 1 O Fealiño Alineación oficial del equipo 'O Fealiño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 4 - 0 O Fealiño Alineación oficial del equipo 'O Fealiño' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NS Delicias

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Emil Bollason va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Delicias.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Delicias va ser Gunnar Kraftl.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zalán Révbíró, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Delicias.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emil Bollason va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Yekta Top va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Emil Bollason gairebé marca per a Delicias al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Delicias per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Jannes Filderstadt va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emil Bollason va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jannes Filderstadt va rematar alt.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Velija Gradić gairebé va marcar per a Delicias des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yekta Top al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pelágio Ramos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Víctor Iñiguz Duratón va sorprendre Yekta Top amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Zalán Révbíró de Delicias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

O Fealiño

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alessandro Corrao va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 109 Minuto 69 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Abdelouahhab Rbati va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Emil Bollason va aprofitar el regal, anotant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pietro Paolo Vannucci ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Fealiño va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Alessandro Corrao va quedar-se sol davant el porter Pietro Mansueti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 53 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Noah Loewi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Fealiño van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Ebubekir Dilşan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jewell Hatt de Fealiño va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Corrao de Fealiño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelouahhab Rbati de Fealiño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.