Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carril del mellizo (1416451) - Teiko Devil Bats (1335721) » 659779729: T63/J6/VI

Liga 659779729 Información oficial sobre el partido 659779729 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.920 (15238)

Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 2 - 4 KrAMbeRRos Alineación oficial del equipo 'KrAMbeRRos' en el partido
0 - 1 Przemysław Pyrka (30')
0 - 2 Wiktor Pyka (44')
0 - 3 Francesco Macolino (44')
Josep Beatriu (44') 1 - 3
1 - 4 Przemysław Pyrka (44')
Isaac Peñalba (66') 2 - 4
Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 2 - 4 KrAMbeRRos Alineación oficial del equipo 'KrAMbeRRos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido 0 - 4 KrAMbeRRos Alineación oficial del equipo 'KrAMbeRRos' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carril del mellizo

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Josep Beatriu trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El mellizo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Isaac Peñalba es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Beatriu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Israel Gracia va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Antonio Antoncich va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Pau Galofré de mellizo va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Martín Ramos Alonso hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Felice Camoranesi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

KrAMbeRRos

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Przemysław Pyrka va posar els visitants KrAMbeRRos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Wiktor Pyka va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, KrAMbeRRos, al minut 44. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a KrAMbeRRos l'avantatge per 0 - 3. Francesco Macolino en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Przemysław Pyrka de KrAMbeRRos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francesco Macolino. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Wiktor Pyka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Filipe Sil, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Przemysław Pyrka va poder marcar per a KrAMbeRRos en un servei de cantonada picat per en Francesco Macolino quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Francesco Macolino va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Thibault Lemaire va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gian-Reto Rickett rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Wiktor Pyka després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Filipe Sil va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Filipe Sil va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francesco Macolino, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.