Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - Real barxrid fc (1458933) » 659778435: T63/J4/VI

Liga 659778435 Información oficial sobre el partido 659778435 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.897 (15215)

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 1 - 1 FC REAL REUS Alineación oficial del equipo 'FC REAL REUS' en el partido
Marcus Dokulil (30') 1 - 0
1 - 1 Andreas Bura (55')
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 1 - 1 FC REAL REUS Alineación oficial del equipo 'FC REAL REUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 0 FC REAL REUS Alineación oficial del equipo 'FC REAL REUS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Boquerones s'avançava en el marcador després que en Marcus Dokulil xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Boquerones per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marcos Sebastián Amerise, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Claudiu-Sorin Şfabu va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Simeón Aragó, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Boquerones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roberto Barbizzi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Claudiu-Sorin Şfabu per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ataliba Chapim va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Marcos Sebastián Amerise gairebé va marcar per a Boquerones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Alexander Lebed arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcus Dokulil va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simeón Aragó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC REAL REUS

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Andreas Bura va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a REAL.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Oliver Lechner de REAL, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Edson Melgar va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Babacar Egué va aconseguir desviar el seu xut a córner.