Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.F.C. Castigo (989257) - UD Ruzafa (1437852) » 659778317: T63/J3/VI

Liga 659778317 Información oficial sobre el partido 659778317 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.895 (15213)

R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido 2 - 1 UD Ruzafa Alineación oficial del equipo 'UD Ruzafa' en el partido
Luis Rodríguez Cano (29') 1 - 0
1 - 1 Ignazio Lo Cascio (58')
Hadriano Cofán (73') 2 - 1
R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido 2 - 1 UD Ruzafa Alineación oficial del equipo 'UD Ruzafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.F.C. Castigo Alineación oficial del equipo 'R.F.C. Castigo' en el partido 2 - 0 UD Ruzafa Alineación oficial del equipo 'UD Ruzafa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.F.C. Castigo

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Castigo va ser Luis Rodríguez Cano.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hadriano Cofán de Castigo aconseguir un gol al minut 73 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ciprian Maierescu va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gordon Kragt, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Bogdan Hurducaş gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Messman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Luis Rodríguez Cano, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Andrea Giuseppe Orciani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Coll va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Roberto Messman al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Rodríguez Cano va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Castigo ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio Coll, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Rodríguez Cano de Castigo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

UD Ruzafa

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Russaferos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ignazio Lo Cascio va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Hendriks Lauzis va encarar al porter al 75, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Saleh Mousa Al-Saidy, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Saleh Mousa Al-Saidy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.