Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ulls de Gat Mesquer (1432176) - Montdúver (492676) » 659776957: T63/J13/VI

Liga 659776957 Información oficial sobre el partido 659776957 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.870 (15188)

Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 4 - 1 Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido
Tuomo Pöntinen (13') 1 - 0
1 - 1 David González (38')
Marcos Mauri (50') 2 - 1
Sophus Brøndum (51') 3 - 1
Haralampi Vasilev (58') 4 - 1
Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 4 - 1 Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 3 - 0 Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Tuomo Pöntinen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mesquer.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En Roy Lek entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mesquer, un peu providencial d'en Marcos Mauri va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Sophus Brøndum de Mesquer va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Mesquer va augmentar la diferència quan Haralampi Vasilev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Roy Lek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mesquer.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sophus Brøndum va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sophus Brøndum va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tuomo Pöntinen va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Cayetano Waldrón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Roy Lek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cayetano Waldrón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Roy Lek de Mesquer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Montdúver

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Montdúver van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en David González.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maximilian Bohr, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montdúver va anar a parar a la dreta de l'atac on en Neidhard Stafflenberg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.