Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montdúver (492676) - Agrupación Deportiva Diamond (1369708) » 659776952: T63/J12/VI

Liga 659776952 Información oficial sobre el partido 659776952 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.870 (15188)

Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido 4 - 0 Kiko F.C.U. Alineación oficial del equipo 'Kiko F.C.U.' en el partido
Salvador Martínez de Garro (3') 1 - 0
David González (60') 2 - 0
Salvador Martínez de Garro (64') 3 - 0
David González (82') 4 - 0
Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido 4 - 0 Kiko F.C.U. Alineación oficial del equipo 'Kiko F.C.U.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montdúver Alineación oficial del equipo 'Montdúver' en el partido 0 - 1 Kiko F.C.U. Alineación oficial del equipo 'Kiko F.C.U.' en el partido
Tiene mucha potra 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montdúver

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Salvador Martínez de Garro va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Montdúver, al minut 3. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Montdúver van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en David González.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Oriol Perelló va anar directament als peus de Salvador Martínez de Garro que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En David González va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 82, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Montdúver, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Adrián González Carvajal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.U.. La jugada d'estratègia del Montdúver per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel peralta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Montdúver va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Quirijn Velde, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Montdúver van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Quirijn Velde des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Montdúver ho intentava per la dreta per mitjà de Martino Gatza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel peralta de Montdúver es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kiko F.C.U.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Juan Sebastián Llanos de F.C.U. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Rafa Valda va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.