Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COVALEDA F.C (492509) - F.C. Sínia Costabella (122255) » 659776353: T63/J2/VI

Liga 659776353 Información oficial sobre el partido 659776353 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.860 (15178)

COVALEDA F.C Alineación oficial del equipo 'COVALEDA F.C' en el partido 2 - 0 F.C. Sínia Costabella Alineación oficial del equipo 'F.C. Sínia Costabella' en el partido
Álvaro Soriano (74') 1 - 0
Álvaro Soriano (89') 2 - 0
COVALEDA F.C Alineación oficial del equipo 'COVALEDA F.C' en el partido 2 - 0 F.C. Sínia Costabella Alineación oficial del equipo 'F.C. Sínia Costabella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
COVALEDA F.C Alineación oficial del equipo 'COVALEDA F.C' en el partido 4 - 0 F.C. Sínia Costabella Alineación oficial del equipo 'F.C. Sínia Costabella' en el partido
Tiene mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COVALEDA F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 74 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Álvaro Soriano llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de COVALEDA al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Álvaro Soriano. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): COVALEDA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Álvaro Soriano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Severo Marchesini.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mario Pazzaglia va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Álvaro Soriano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de COVALEDA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 225 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Nikifor Lipanov de COVALEDA va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Nikifor Lipanov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yann Legret es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tim Stuer de COVALEDA es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

F.C. Sínia Costabella

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Costabella, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Tor-Arne Amdal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Costabella Xuacu Sierra quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eugeniu Galiţchi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13 en José María Marchena va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Andrzej Diakonow de Costabella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arsalan Bidokhti de Costabella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.