Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prim Team (777318) - Arreplegats United (1432043) » 659775914: T63/J4/VI

Liga 659775914 Información oficial sobre el partido 659775914 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.852 (15170)

Prim Team Alineación oficial del equipo 'Prim Team' en el partido 6 - 1 Arreplegats United Alineación oficial del equipo 'Arreplegats United' en el partido
Simon Myslimi (22') 1 - 0
Constantin-Simion Buculei (30') 2 - 0
2 - 1 Nastasio Manso (38')
Constantin-Simion Buculei (75') 3 - 1
Simon Myslimi (77') 4 - 1
Jorge Javier Magariños (81') 5 - 1
Manuel Floriategui (82') 6 - 1
Prim Team Alineación oficial del equipo 'Prim Team' en el partido 6 - 1 Arreplegats United Alineación oficial del equipo 'Arreplegats United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Prim Team Alineación oficial del equipo 'Prim Team' en el partido 7 - 0 Arreplegats United Alineación oficial del equipo 'Arreplegats United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prim Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Prim va posar-se per davant 1 - 0 al minut 22, quan Simon Myslimi va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Constantin-Simion Buculei es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Prim va aconseguir el 3 - 1 quan Constantin-Simion Buculei va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Prim va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Simon Myslimi. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Javier Magariños va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Prim va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Floriategui progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Prim va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Roca en un 1 contra 1 amb el porter Einar Dolz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Debatik Karabeci gairebé va marcar per a Prim des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Prim van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Constantin-Simion Buculei, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Simon Myslimi per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaime Ruiz Aledo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Debatik Karabeci de Prim va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Javier Magariños de Prim va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Arreplegats United

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nastasio Manso de Arreplegats va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Felipe Ilarduya es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 254 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Arreplegats, però Alejandro Valiente Negrón no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Pedro Moreno Torres de Arreplegats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adelardo Louredo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.