Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BOBOCI BISTRITEI (435146) - At. Mireino C.F (1415641) » 659775414: T63/J5/VI

Liga 659775414 Información oficial sobre el partido 659775414 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.843 (15161)

BOBOCI BISTRITEI Alineación oficial del equipo 'BOBOCI BISTRITEI' en el partido 0 - 2 Mogui C.F. Alineación oficial del equipo 'Mogui C.F.' en el partido
0 - 1 Cameron Hodge (21')
0 - 2 Lohrasp Zare (37')
BOBOCI BISTRITEI Alineación oficial del equipo 'BOBOCI BISTRITEI' en el partido 0 - 2 Mogui C.F. Alineación oficial del equipo 'Mogui C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BOBOCI BISTRITEI Alineación oficial del equipo 'BOBOCI BISTRITEI' en el partido 0 - 5 Mogui C.F. Alineación oficial del equipo 'Mogui C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOBOCI BISTRITEI

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nikodemas Aršėnas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Ralph Gibbs van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Hannes Arx a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bartolomé Vargas Pincheira de BISTRITEI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mogui C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): MCF va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Cameron Hodge va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MCF augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lohrasp Zare es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Sobiesław Gołaszewski va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bener Öğretmen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Walter Hugo Juez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Stephen Caudron hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Walter Hugo Juez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Walter Hugo Juez al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bener Öğretmen després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sobiesław Gołaszewski va poder desviar-lo a córner.