Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tanos C.F (487901) - Fair Play S.T. (439572) » 659774133: T63/J7/VI

Liga 659774133 Información oficial sobre el partido 659774133 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.820 (15138)

Real Tanos C.F Alineación oficial del equipo 'Real Tanos C.F' en el partido 6 - 0 Matupipazo Alineación oficial del equipo 'Matupipazo' en el partido
Daniel Kubeša (15') 1 - 0
Sem Herreman (16') 2 - 0
Sem Herreman (33') 3 - 0
Sem Herreman (60') 4 - 0
Robin Pochop (61') 5 - 0
Sérgio Sá Correia (84') 6 - 0
Real Tanos C.F Alineación oficial del equipo 'Real Tanos C.F' en el partido 6 - 0 Matupipazo Alineación oficial del equipo 'Matupipazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Tanos C.F Alineación oficial del equipo 'Real Tanos C.F' en el partido 3 - 0 Matupipazo Alineación oficial del equipo 'Matupipazo' en el partido
Tiene bastante suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tanos C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Daniel Kubeša, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RTCF es posava per davant!
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Sem Herreman de RTCF va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Sem Herreman va demostrar la seva experiència quan al minut 33 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sem Herreman es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Robin Pochop sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 61 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sérgio Sá Correia va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Robin Pochop va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RTCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Mike Brahmann gairebé va marcar per a RTCF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El RTCF ho intentava per la dreta per mitjà de Romuald Rouvière, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mike Brahmann de RTCF va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Romuald Rouvière, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miloš Padělek de RTCF es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 19 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19 del partit, Miloš Padělek de l'equip RTCF, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Matupipazo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Antenor Buriz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Esteve Furment de Matupipazo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Ramírez Guzmán de Matupipazo es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Simón de Matupipazo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.