Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Málaga Picasso CF (773814) - F.C. Magacela (1461685) » 659773209: T63/J14/VI

Liga 659773209 Información oficial sobre el partido 659773209 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VI.803 (15121)

Ad Nauseam FC Alineación oficial del equipo 'Ad Nauseam FC' en el partido 2 - 1 F.C. Magacela Alineación oficial del equipo 'F.C. Magacela' en el partido
0 - 1 秦 (Qin) 尔晶 (Erjing) (21')
Ulf Schuck (84') 1 - 1
Luca Pirarba (86') 2 - 1
Ad Nauseam FC Alineación oficial del equipo 'Ad Nauseam FC' en el partido 2 - 1 F.C. Magacela Alineación oficial del equipo 'F.C. Magacela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ad Nauseam FC Alineación oficial del equipo 'Ad Nauseam FC' en el partido 0 - 2 F.C. Magacela Alineación oficial del equipo 'F.C. Magacela' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ad Nauseam FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Nauseam amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Ulf Schuck en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Magacela. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luca Pirarba la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nauseam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nauseam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mauro Soresina, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Nauseam, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sammeli Pyyhtiä va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Juan Javier Fraguas que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

F.C. Magacela

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de 秦 (Qin) 尔晶 (Erjing) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Diego Pérez Peña va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arturo Cartagena va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Diego Pérez Peña quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arturo Cartagena, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Ignacio Cortadillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.