Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Magacela (1461685) - Málaga Picasso CF (773814) » 659773159: T63/J1/VI

Liga 659773159 Información oficial sobre el partido 659773159 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.803 (15121)

F.C. Magacela Alineación oficial del equipo 'F.C. Magacela' en el partido 1 - 1 Ad Nauseam FC Alineación oficial del equipo 'Ad Nauseam FC' en el partido
0 - 1 Marino Scervo (55')
秦 (Qin) 尔晶 (Erjing) (61') 1 - 1
F.C. Magacela Alineación oficial del equipo 'F.C. Magacela' en el partido 1 - 1 Ad Nauseam FC Alineación oficial del equipo 'Ad Nauseam FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Magacela Alineación oficial del equipo 'F.C. Magacela' en el partido 2 - 0 Ad Nauseam FC Alineación oficial del equipo 'Ad Nauseam FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Magacela

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): 秦 (Qin) 尔晶 (Erjing) s'emportà una gran ovació del públic local al minut 61, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 秦 (Qin) 尔晶 (Erjing) va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 39 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mikalaj Saltsevich va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Pérez Peña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 210 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Mikalaj Saltsevich tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Diego Pérez Peña del Magacela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 秦 (Qin) 尔晶 (Erjing) va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Arturo Cartagena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Ad Nauseam FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Marino Scervo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Nauseam.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Marino Scervo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nauseam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Santamarta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Santamarta de Nauseam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Davide Richelda que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nauseam, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Davide Richelda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Ulf Schuck de Nauseam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ulf Schuck de Nauseam es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 40.