Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Valencia C.F. (1436440) - Mekosaurios C.F. (438772) » 659773036: T63/J12/VI

Liga 659773036 Información oficial sobre el partido 659773036 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.800 (15118)

Atletico Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Valencia C.F.' en el partido 0 - 3 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
0 - 1 Saukani Sumarsono (38')
0 - 2 Russ Campbell (71')
0 - 3 Russ Campbell (90')
Atletico Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Valencia C.F.' en el partido 0 - 3 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Valencia C.F.' en el partido 0 - 2 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Valencia C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Georgi Gadzhev va marxar per velocitat al minut 53 i va fer una passada de la mort a Krisztofer Kabódi, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Leocádio Loureiro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Sadra Gholamnetaj de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sadra Gholamnetaj es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Mekosaurios C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mekosaurios. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Saukani Sumarsono xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Russ Campbell des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, Mekosaurios va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Russ Campbell.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iliya Bonev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Roberto Cornaggia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Krasimir Velinov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Russ Campbell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Horst Viktor Träger va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Charlie Delmotte va fer al minut 83 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Horst Viktor Träger, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Mekosaurios va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Lajos Balogh s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Charlie Delmotte, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mekosaurios va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lajos Balogh.