Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo Killo (310346) - rivercanyes (434651) » 659770865: T63/J2/VI

Liga 659770865 Información oficial sobre el partido 659770865 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.762 (15080)

Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 1 - 4 Real LatigoMan FC Alineación oficial del equipo 'Real LatigoMan FC' en el partido
0 - 1 Woong-Shik Hwang (51')
0 - 2 Ferran Dorca (68')
0 - 3 Vicenç Caselles (69')
0 - 4 Mauro Cánovas (82')
Arttu Tabell (84') 1 - 4
Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 1 - 4 Real LatigoMan FC Alineación oficial del equipo 'Real LatigoMan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 0 - 1 Real LatigoMan FC Alineación oficial del equipo 'Real LatigoMan FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Killo

Goles Goles

  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El porter de Dynamo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Arttu Tabell va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Dynamo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Jesús Luis Mancha Zuazo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Dynamo van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Miroslav Vilotijević no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Real LatigoMan FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alexander Flamming sempre és una garantia. Al minut 51, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Woong-Shik Hwang marcar el 0 - 1 per al LatigoMan.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Ferran Dorca va aprofitar un error defensiu al minut 68, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a LatigoMan.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vicenç Caselles de LatigoMan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 69 de partit.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Giovanni Betta, que quasi sense aire va regalar la pilota a Mauro Cánovas de LatigoMan, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 4. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mauro Cánovas al minut 8 semblava entrar, però Víctor Castillejo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Ablanedo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Alexander Flamming quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alexander Flamming que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): LatigoMan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Enrique Cobo del Rosal va quedar-se sol davant el porter Víctor Castillejo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Ablanedo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.