Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kaura FC (313577) - HOLTER (1431032) » 659770813: T63/J3/VI

Liga 659770813 Información oficial sobre el partido 659770813 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.761 (15079)

Kaura FC Alineación oficial del equipo 'Kaura FC' en el partido 5 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
Kullervo Juntunen (37') 1 - 0
Omel'ian Dzyuba (61') 2 - 0
Omel'ian Dzyuba (63') 3 - 0
Kullervo Juntunen (67') 4 - 0
Kullervo Juntunen (80') 5 - 0
Kaura FC Alineación oficial del equipo 'Kaura FC' en el partido 5 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaura FC Alineación oficial del equipo 'Kaura FC' en el partido 3 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
Tiene suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaura FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kullervo Juntunen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ALC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): ALC va augmentar la diferència quan Omel'ian Dzyuba no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Omel'ian Dzyuba va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, ALC va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kullervo Juntunen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Kullervo Juntunen de ALC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Carlos Hernán Mantos va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en César Marreco, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Shareef Ameen Bdaiwi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ALC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a ALC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salvador Martorell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Elliott Martinelli va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en César Marreco, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En César Marreco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82 en Salvador Martorell va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

HOLTER

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Galvarino Lantadilla va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carkis Amir, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brian Quaglia de HOLTER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.