Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antorchitas FC (1584942) - Inquisidores (795580) » 659768669: T63/J13/VI

Liga 659768669 Información oficial sobre el partido 659768669 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.722 (15040)

Aitzindariak Alineación oficial del equipo 'Aitzindariak' en el partido 0 - 3 Inquisidores Alineación oficial del equipo 'Inquisidores' en el partido
0 - 1 Adolfo Roig (22')
0 - 2 Sebastián Risueño (74')
0 - 3 Augenis Kupranas (78')
Aitzindariak Alineación oficial del equipo 'Aitzindariak' en el partido 0 - 3 Inquisidores Alineación oficial del equipo 'Inquisidores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aitzindariak Alineación oficial del equipo 'Aitzindariak' en el partido 0 - 1 Inquisidores Alineación oficial del equipo 'Inquisidores' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aitzindariak

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Aitzindariak van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Eduardo Villajane va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Aitzindariak sortien al contraatac. La falta llançada per José Matías va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Aitzindariak van sortir al contraatac al minut 80, però Jérémy Baudry va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Inquisidores

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Quan passaven 22 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Inquisidores. En Adolfo Roig va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 187 Minuto 74 (Gol tiro lejano): En Pablo Roldán conduïa pel cercle central i, veient a en Sebastián Risueño desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Tadeusz Komenda encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Augenis Kupranas anotar per a Inquisidores el 0 - 3. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sixto Chiripa ja els havia advertit que el porter contrari, en Damian Kroczek, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Inquisidores van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Augenis Kupranas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): Al minut 28 un refús amb el peu d'en Damian Kroczek va anar a parar als peus del Gorka Etxegonagarai que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Inquisidores va deixar en bona posició a en Carlos Gojenola per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.