Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reddis C.F. (798413) - Xaica Raiders (1602303) » 659768531: T63/J6/VI

Liga 659768531 Información oficial sobre el partido 659768531 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.720 (15038)

marcusis fc Alineación oficial del equipo 'marcusis fc' en el partido 1 - 3 Xaica Raiders Alineación oficial del equipo 'Xaica Raiders' en el partido
Roberto Del priore (15') 1 - 0
1 - 1 Tino Erichsen (61')
1 - 2 Vladislav Koev (77')
1 - 3 Jesús Camporrells (89')
marcusis fc Alineación oficial del equipo 'marcusis fc' en el partido 1 - 3 Xaica Raiders Alineación oficial del equipo 'Xaica Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
marcusis fc Alineación oficial del equipo 'marcusis fc' en el partido 2 - 1 Xaica Raiders Alineación oficial del equipo 'Xaica Raiders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marcusis fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Roberto Del priore va donar a marcusis un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Julio Toro Calderón de marcusis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raffael Tellemann va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Raffael Tellemann, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): marcusis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Martin Månsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Cristi Ştefănescu de marcusis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Xaica Raiders

Goles Goles

  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Tino Erichsen marqués l'empat. Al minut 61 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Raiders agafava avantatge al minut 77 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vladislav Koev amb mestria.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Raiders va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jesús Camporrells.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Raiders va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rubén Mañas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Fernando Obregón de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 225 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Fernando Obregón gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fede Giménez Guerra va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Tino Erichsen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Raiders va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tino Erichsen de Raiders amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.