Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Discapacitados (1460847) - Club Atlético Pompeya (1460451) » 659768434: T63/J10/VI

Liga 659768434 Información oficial sobre el partido 659768434 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.718 (15036)

Discapacitados Alineación oficial del equipo 'Discapacitados' en el partido 1 - 2 DID F.C. Alineación oficial del equipo 'DID F.C.' en el partido
0 - 1 Peter Edvinsson (77')
Tim Kerckenaere (79') 1 - 1
1 - 2 Leo Mikola (89')
Discapacitados Alineación oficial del equipo 'Discapacitados' en el partido 1 - 2 DID F.C. Alineación oficial del equipo 'DID F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Discapacitados Alineación oficial del equipo 'Discapacitados' en el partido 1 - 3 DID F.C. Alineación oficial del equipo 'DID F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Discapacitados

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Després de 79 minuts de partit, Tim Kerckenaere igualava per Discapacitados en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Terencio Outeiro de Rei va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jehad Adbel Razzaq va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Luis Barú va ser clau en la jugada d'atac de Discapacitados al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Terencio Outeiro de Rei, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Terencio Outeiro de Rei! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Terencio Outeiro de Rei va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Discapacitados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

DID F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DidF.C.. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Peter Edvinsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, DidF.C. es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Leo Mikola es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Xavier Vaca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Peter Edvinsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del DidF.C. que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco Xavier Vaca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.