Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Arboleda (1456637) - biohasa (992851) » 659767413: T63/J7/VI

Liga 659767413 Información oficial sobre el partido 659767413 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.700 (15018)

La Arboleda Alineación oficial del equipo 'La Arboleda' en el partido 1 - 0 biohasa Alineación oficial del equipo 'biohasa' en el partido
Kasper Bruzelius (85') 1 - 0
La Arboleda Alineación oficial del equipo 'La Arboleda' en el partido 1 - 0 biohasa Alineación oficial del equipo 'biohasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Arboleda Alineación oficial del equipo 'La Arboleda' en el partido 3 - 1 biohasa Alineación oficial del equipo 'biohasa' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Arboleda

Goles Goles

  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del biohasa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kasper Bruzelius la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Arboleda es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Arboleda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Valentas Jucius va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Arboleda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patrick Then ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Antonín Mihalík, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Arboleda la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonín Mihalík de Arboleda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kasper Bruzelius.

biohasa

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Dirk Steyrleithner hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alejandro De Talavera havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonín Mihalík no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Constantin Borcan estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constantin Borcan de biohasa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Luis Alfredo Cerdán de biohasa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.