Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El PyKuDo Roho (796957) - sancibrianos (1366947) » 659766848: T63/J6/VI

Liga 659766848 Información oficial sobre el partido 659766848 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.690 (15008)

El PyKuDo Roho Alineación oficial del equipo 'El PyKuDo Roho' en el partido 0 - 3 pescailla Alineación oficial del equipo 'pescailla' en el partido
0 - 1 Osmar Clark (38')
0 - 2 Osmar Clark (41')
0 - 3 Romeo Anđelić (65')
El PyKuDo Roho Alineación oficial del equipo 'El PyKuDo Roho' en el partido 0 - 3 pescailla Alineación oficial del equipo 'pescailla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El PyKuDo Roho Alineación oficial del equipo 'El PyKuDo Roho' en el partido 0 - 3 pescailla Alineación oficial del equipo 'pescailla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El PyKuDo Roho

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Daniel Alejandro Abuhabda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de El_Pilkú se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Veljko Milošević va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Eduardo Pires va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

pescailla

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, pescailla es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Osmar Clark es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Osmar Clark va augmentar l'avantatge de pescailla a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al 65 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a pescailla augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Romeo Anđelić es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Marius Fedor va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Romeo Anđelić, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 274 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Al minut 29 de partit, Romeo Anđelić de pescailla va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tej Volčič. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tej Volčič després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stanislav Shurshilin va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Tej Volčič va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Al minut 73 de joc, Romeo Anđelić de pescailla va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 284 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Romeo Anđelić de pescailla al minut 89 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.