Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Satō Setsubi (1417047) - Atletico Mozarrifar (990962) » 659766061: T63/J5/VI

Liga 659766061 Información oficial sobre el partido 659766061 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.676 (14994)

Pobladura del Valle Alineación oficial del equipo 'Pobladura del Valle' en el partido 3 - 0 Turneros F.C Alineación oficial del equipo 'Turneros F.C' en el partido
Ernest Sanchis (18') 1 - 0
Ignacio Esmir (65') 2 - 0
Manaf Al Dhahrani (83') 3 - 0
Pobladura del Valle Alineación oficial del equipo 'Pobladura del Valle' en el partido 3 - 0 Turneros F.C Alineación oficial del equipo 'Turneros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pobladura del Valle Alineación oficial del equipo 'Pobladura del Valle' en el partido 3 - 1 Turneros F.C Alineación oficial del equipo 'Turneros F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pobladura del Valle

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Ernest Sanchis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Samuel Plasse la va rematar Ignacio Esmir amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pobladura el 2 - 0.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Als 83 minuts de joc, els nois de Pobladura van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Manaf Al Dhahrani augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Eduardo Guerra de Pobladura va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vladislav Kolyadin al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ernest Sanchis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Ernest Sanchis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Samuel Plasse gairebé va marcar per a Pobladura des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Turneros F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jacques Powell estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dirk-Volker Rößler, als 4 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Dirk-Volker Rößler quasi aconsegueix empatar per Turneros al minut 22, però Étienne Schreivogl va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Dirk-Volker Rößler va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Étienne Schreivogl no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nicolas Berger va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dirk-Volker Rößler rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Dirk-Volker Rößler va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Étienne Schreivogl.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dirk-Volker Rößler de Turneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.