Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichorraro Team (492608) - Somar CF (773063) » 659765715: T63/J2/VI

Liga 659765715 Información oficial sobre el partido 659765715 en Hattrick

13.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VI.670 (14988)

Bichorraro Team Alineación oficial del equipo 'Bichorraro Team' en el partido 1 - 2 Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido
Àlex Pasarisa (11') 1 - 0
1 - 1 Antonio Gurpergui (35')
1 - 2 Francisco Salinas Mila (84')
Bichorraro Team Alineación oficial del equipo 'Bichorraro Team' en el partido 1 - 2 Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bichorraro Team Alineación oficial del equipo 'Bichorraro Team' en el partido 2 - 0 Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichorraro Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Àlex Pasarisa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Àlex Pasarisa de Bichorraro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jacob Svensson per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mika Takalahti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Álvaro Salmorejo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Álvaro Salmorejo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Abderrazzaq Zaami va estar a punt de marcar al minut 86 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Moyas Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Moyas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 35, Antonio Gurpergui va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francisco Salinas Mila de Moyas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alberto Parma va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Moyas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Eder Perea Gonzalez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Moyas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alonso Urdangarín va desviar el xut final de Raúl Unzueta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Moyas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Endika Argaluze va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.