Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santfeliuenc FC (125336) - patatas comestibles (774379) » 659763173: T63/J11/VI

Liga 659763173 Información oficial sobre el partido 659763173 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VI.624 (14942)

Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 5 - 1 patatas comestibles Alineación oficial del equipo 'patatas comestibles' en el partido
Saturio Rueda (2') 1 - 0
Paul-André Schlotfeld (10') 2 - 0
2 - 1 Rafael Cordido (19')
Israel 'Master' Marín (22') 3 - 1
Israel 'Master' Marín (26') 4 - 1
Adelino Rodrigues Conceição (78') 5 - 1
Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 5 - 1 patatas comestibles Alineación oficial del equipo 'patatas comestibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 5 - 0 patatas comestibles Alineación oficial del equipo 'patatas comestibles' en el partido
Tiene un resultado normal 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sanfe van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Saturio Rueda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Sanfe va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paul-André Schlotfeld, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Israel 'Master' Marín de Sanfe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Israel 'Master' Marín va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Adelino Rodrigues Conceição va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Alfredo 'Destructor' González. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Saturio Rueda de Sanfe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul-André Schlotfeld de Sanfe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Israel 'Master' Marín de Sanfe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Paul-André Schlotfeld de Sanfe es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.

patatas comestibles

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el comestibles va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Rafael Cordido aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en János Muraközy va entorpir al marcador d'en Adrian Penn per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.