Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

patatas comestibles (774379) - Santfeliuenc FC (125336) » 659763144: T63/J4/VI

Liga 659763144 Información oficial sobre el partido 659763144 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.624 (14942)

patatas comestibles Alineación oficial del equipo 'patatas comestibles' en el partido 0 - 4 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
0 - 1 Joseph Edwards (41')
0 - 2 Jeremias da Fonseca (42')
0 - 3 Fermín 'Quebrantahuesos' Caruana (42')
0 - 4 Adelino Rodrigues Conceição (80')
patatas comestibles Alineación oficial del equipo 'patatas comestibles' en el partido 0 - 4 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
patatas comestibles Alineación oficial del equipo 'patatas comestibles' en el partido 0 - 4 Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patatas comestibles

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): comestibles va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Rafael Cordido va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tuomas Harjuhahto de comestibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sanfe. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joseph Edwards xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Sanfe va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Jeremias da Fonseca va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del Sanfe va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fermín 'Quebrantahuesos' Caruana, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Sanfe va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Adelino Rodrigues Conceição.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Israel 'Master' Marín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alessandro Delfanti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Sanfe va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alessandro Delfanti va desviar el xut final de José Alfredo 'Destructor' González després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 51 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Sanfe quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Saturio Rueda va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Negu Egilatz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Jeremias da Fonseca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alessandro Delfanti, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joseph Edwards de Sanfe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Alfredo 'Destructor' González de Sanfe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.