Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lord Moldivor F.C. (798643) - CELTA VIGO FOOTBALL CLUB (1580534) » 659761321: T63/J10/VI

Liga 659761321 Información oficial sobre el partido 659761321 en Hattrick

08.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 10 / VI.591 (14909)

Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 0 - 2 Kill City United Alineación oficial del equipo 'Kill City United' en el partido
0 - 1 Björn Klinterberg (2')
0 - 2 Robert Schneemann (12')
Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 0 - 2 Kill City United Alineación oficial del equipo 'Kill City United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 3 - 0 Kill City United Alineación oficial del equipo 'Kill City United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lord Moldivor F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Vural Pakel no oblidarà el que li va passar durant el minut 17. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Stefaan Sturbeaux va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan George Davenport des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ivan Bandurko gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Horst Flierler de Moldivor es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al 68, Ivan Bandurko hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Tobias Steppe. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en George Davenport de Moldivor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kill City United

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de David Osca arribés a peus de Björn Klinterberg, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a KCU el 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Robert Schneemann de KCU va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 12. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Aldo Agnoletti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Björn Klinterberg va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José María Calderer després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vincenzo Giaccio va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Osca.