Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CELTA VIGO FOOTBALL CLUB (1580534) - Lord Moldivor F.C. (798643) » 659761302: T63/J5/VI

Liga 659761302 Información oficial sobre el partido 659761302 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.591 (14909)

Kill City United Alineación oficial del equipo 'Kill City United' en el partido 2 - 2 Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido
José María Calderer (15') 1 - 0
1 - 1 Fritz Loeper (52')
Robert Schneemann (67') 2 - 1
2 - 2 David Selva (68')
Kill City United Alineación oficial del equipo 'Kill City United' en el partido 2 - 2 Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kill City United Alineación oficial del equipo 'Kill City United' en el partido 2 - 1 Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kill City United

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): KCU s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en José María Calderer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Robert Schneemann va donar a KCU un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Robert Schneemann va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, José María Calderer gairebé va marcar per a KCU des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Álvaro Pereda es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lord Moldivor F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Stefaan Sturbeaux va pentinar un córner cap al segon pal que Fritz Loeper va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en David Selva per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En David Selva va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Moldivor van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vural Pakel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Władysław Rusek va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Władysław Rusek, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horst Flierler de Moldivor es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.