Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mamersup0 (993171) - Passing Shot (1461865) » 659758611: T63/J5/VI

Liga 659758611 Información oficial sobre el partido 659758611 en Hattrick

04.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 5 / VI.543 (14861)

Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido 4 - 0 FC Orange Machine Alineación oficial del equipo 'FC Orange Machine' en el partido
Alberto Galtero (10') 1 - 0
Joaquín Espantoro (22') 2 - 0
Alberto Galtero (38') 3 - 0
Zeno Van Ginderen (39') 4 - 0
Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido 4 - 0 FC Orange Machine Alineación oficial del equipo 'FC Orange Machine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Venta CF Alineación oficial del equipo 'Venta CF' en el partido 2 - 0 FC Orange Machine Alineación oficial del equipo 'FC Orange Machine' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venta CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Venta prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Alberto Galtero va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 22 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Joaquín Espantoro va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 22 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Alberto Galtero va incrementar l'avantatge de Venta amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Venta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zeno Van Ginderen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Corsin Rufener. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 30 podia haver acabat en gol, però William Pettersson va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 234 Minuto 48 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Joaquín Espantoro va sortir molt desviat al minut 48.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Alfred Jasak, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Alberto Galtero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però William Pettersson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andres Kukk de Venta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Orange Machine

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Jamečný, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Machine sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Emanuel van de Donk, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Machine van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 49, però Daniel Jamečný va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 51, un contraatac del Machine no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Daniel Jamečný perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.