Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rechaos F.C. (1372386) - F.C. Can Buxeres (1339872) » 659757863: T63/J13/VI

Liga 659757863 Información oficial sobre el partido 659757863 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.529 (14847)

Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido 2 - 0 FCCan Buxeres Alineación oficial del equipo 'FCCan Buxeres' en el partido
Eric Ipas (4') 1 - 0
Abdallah Shams El Din (18') 2 - 0
Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido 2 - 0 FCCan Buxeres Alineación oficial del equipo 'FCCan Buxeres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido 7 - 0 FCCan Buxeres Alineación oficial del equipo 'FCCan Buxeres' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastavales UD

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a BTV va ser Eric Ipas.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BTV pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abdallah Shams El Din va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adán Rodríguez de BTV va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Gómez de la Cortina va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Jaume Rafat, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Walter Schmidradner, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FCCan Buxeres

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Canbu va estar a punt d'empatar al 5 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ramiro Tenente que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Canbu va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ramiro Tenente es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Canbu l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 64, però el xut va sortir desviat.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Johnny Ramírez de Canbu va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David Gilart que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Regie Magallanes de Canbu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.