Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vicsamcf (1415290) - Rechaos F.C. (1372386) » 659757842: T63/J8/VI

Liga 659757842 Información oficial sobre el partido 659757842 en Hattrick

25.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VI.529 (14847)

Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido 4 - 2 Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido
0 - 1 Adán Rodríguez (18')
0 - 2 Walter Schmidradner (49')
Rumulo Aristóbulo Chapochnikoff (67') 1 - 2
Matti-Juhani Indrén (71') 2 - 2
Ramon Josep Sadurní (81') 3 - 2
Wesley Caron (89') 4 - 2
Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido 4 - 2 Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido 3 - 0 Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vicsamcf

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Vicsamcf no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rumulo Aristóbulo Chapochnikoff es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Matti-Juhani Indrén va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 71.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ramon Josep Sadurní, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vicsamcf se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 81.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Vicsamcf va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Wesley Caron, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Lionel Chassagne del Vicsamcf ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 205 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Ramon Josep Sadurní era fer passades de llarga distància. Al minut 24 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Diego Pérez però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Matti-Juhani Indrén va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Adrian-Daniel Iconaru va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enzo Epicoco de Vicsamcf la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rumulo Aristóbulo Chapochnikoff de Vicsamcf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrico D'Amicis.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrian Eltschinger de Vicsamcf es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bastavales UD

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BTV va ser finalitzada des de l'esquerra per Adán Rodríguez al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Walter Schmidradner de BTV l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 49 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): BTV van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Wieńczysław Świrgoń des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Corneliu Drăgulescu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luka Dekleva, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Corneliu Drăgulescu de BTV va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Wieńczysław Świrgoń de BTV va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laust Thøgersen de BTV va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Edoardo Tanturli de BTV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.