Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rechaos F.C. (1372386) - Vicsamcf (1415290) » 659757836: T63/J7/VI

Liga 659757836 Información oficial sobre el partido 659757836 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.529 (14847)

Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido 1 - 0 Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido
Adán Rodríguez (78') 1 - 0
Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido 1 - 0 Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bastavales UD Alineación oficial del equipo 'Bastavales  UD' en el partido 2 - 0 Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastavales UD

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Adán Rodríguez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. BTV es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Adán Rodríguez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BTV se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Gómez de la Cortina va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Luka Dekleva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Vicsamcf

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Ottorino Arconte quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ramon Josep Sadurní de Vicsamcf va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Samy Mlusasa que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Matti-Juhani Indrén ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Ottorino Arconte va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrian Eltschinger de Vicsamcf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.