Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iacobus (436330) - Rallys new team (437277) » 659755727: T63/J11/VI

Liga 659755727 Información oficial sobre el partido 659755727 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VI.491 (14809)

Iacobus Alineación oficial del equipo 'Iacobus' en el partido 3 - 1 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
Martin Mcgrath (33') 1 - 0
Rolf Kristiansen (34') 2 - 0
2 - 1 Elbert Duursma (66')
Rolf Kristiansen (75') 3 - 1
Iacobus Alineación oficial del equipo 'Iacobus' en el partido 3 - 1 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iacobus Alineación oficial del equipo 'Iacobus' en el partido 5 - 0 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
Tiene mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iacobus

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Martin Mcgrath ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Iacobus es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Iacobus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rolf Kristiansen va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rolf Kristiansen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Iacobus.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marek Bremervörde va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Mugurel Aioanei va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Sanz La Losa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martin Mcgrath de Iacobus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carlos Sanz La Losa va rematar alt.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Bartosz Stankiewicz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Carlos Sanz La Losa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Witold Ziąbka va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Amado Ginard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Witold Ziąbka va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Rallys new team

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): El jugador Elbert Duursma de Rallys es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rallys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Forn Pertejo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rallys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Feliks Mirowski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Hindrich Hölscher va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rallys que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivan Venev de Rallys es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.